0492-792742

Word sponsor

image

Stichting Meedoen Helmond stimuleert verschillende initiatieven die meedoen aan de maatschappij stimuleren. Daarnaast zijn middelen nodig om het verschil te kunnen maken voor de senioren van Helmond. Daar is uw hulp bij nodig, dat kan in geld of in natura.

 

Stichting Meedoen Helmond beheert de gelden en zorgt ervoor dat deze op de juiste plaats terechtkomen.

 

Hoe kunt u zelf of als organisatie een bijdrage leveren?

 

Bijdrage in geld

De aanschaf van een tablet, een dagje uit met de ouderenbond of een bijdrage aan een lidmaatschap kan iemand helpen om in contact te komen met andere mensen. Dit kan net het zetje zijn dat iemand nodig heeft om weer mee te doen.
Neem contact op met Stichting Meedoen om te horen hoe u een bijdrage kunt leveren.

 

Bijdrage in natura

Een nieuw kapsel na knipbeurt kan iemand weer zelfvertrouwen geven. Of een bezoekje aan het theater geeft een eenzame senior iets om weken op terug te kijken. Zo zijn er meer activiteiten die een groot verschil kunnen maken.
Als lokale ondernemer kunt u hierbij helpen door vanuit uw bedrijf een bijdrage in natura te leveren. Neem contact op met Stichting Meedoen Helmond als u een goed idee heeft.

 

Wie leveren een bijdrage?

Onderstaande partijen leveren een bijdrage aan het meedoen in Helmond.

 

Gemeente Helmond
Stichting Villa Nova
Wocom Helmond
Stichting Coovels-Smit
Bank ING
Stichting FOH Wijkmanagement Helmond
KBO Helmond
Rotary Helmond

Inwoners aan het woord: "Binnenkort ga ik op excursie met de ouderenbond, eigenlijk kan ik dat niet betalen maar dan eet ik die week gewoon iets minder."
Inwoners aan het woord: "Door de hoge ziektekosten vanwege de handicap van mijn man blijft er geen geld over voor leuke dingen."
Inwoners aan het woord: "Als medewerker bij een woningstichting spreek ik veel mensen met geldproblemen die steeds verder in de problemen komen en daardoor niet kunnen meedoen. Schrijnende situaties. Ik zou de mensen graag willen helpen."