0492-792742

Nieuws

Donatie aan stichtingen Lief, Super Sociaal en Hart voor minima

Stichting Meedoen Helmond is er om senioren 55+ te ondersteunen mee te kunnen doen als zij dat financieel niet kunnen. Door bijvoorbeeld een lidmaatschap voor een vereniging of de jaarlijkse busreis, etc.

Helaas is deze tijd met het Corona virus vragen we deze senioren juist om binnen te blijven. Daarom hebben wij als stichting besloten om een bijdrage te geven aan een aantal organisaties in Helmond met betrekking tot de wekelijkse Bingo.

Wij hebben besloten om aan elk van de onderstaande stichtingen voor 3 weken elk 100 kaarten te doneren. Een totaal bedrag van € 1,800,-

Wij doneren aan:

• Stichting Lief
• Stichting Super Sociaal
• Stichting Hart voor minima

Deze donatie is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Rotary Helmond

Sponsor bijdrage

Tijdens het Nieuwjaarsconcert van de Rotary op 12 januari 2020 ontvingen wij een sponsor bijdrage van € 6,500,-

Inwoners aan het woord: "Binnenkort ga ik op excursie met de ouderenbond, eigenlijk kan ik dat niet betalen maar dan eet ik die week gewoon iets minder."
Inwoners aan het woord: "Door de hoge ziektekosten vanwege de handicap van mijn man blijft er geen geld over voor leuke dingen."
Inwoners aan het woord: "Als medewerker bij een woningstichting spreek ik veel mensen met geldproblemen die steeds verder in de problemen komen en daardoor niet kunnen meedoen. Schrijnende situaties. Ik zou de mensen graag willen helpen."